Fronius TransPuls Synergic 2700

Kaynak teknolojileri tarihine yön veren, çağ açıp çağ kapatan Fronius, yeni bir dönemin daha yaratıcısı olarak kaynak sektörüne kazandırdığı "Intelligent" (Akıllı/Dahi) serisi  sinerjik gazaltı kaynak makineleri sebebiyle; Fronius TransPulsSynergic 2700; model ürünün üretimine son vermiştir. 

Endüstri 4,0 (Sanayi devriminin 4'ncü jenerasyonu) yeni nesil anlayışının kaynak sektöründeki temelini oluşturan Intelligent (Akıllı/Dahi) TPS/i serisi evrensel bir dahidir. Tamamen yeni bir tasarımdır. Kaynak sektöründe yapılan akıllı bir devrimdir. Bu aşamada kaynak özellikleri önemli derecede geliştirilmiş olup, insan ve makine arasındaki iletişim kabiliyeti mükemmelleştirilmiş ve kullanım kolaylığı sağlanmıştır. TPS/i, modüler yapısı sayesinde özel kaynak ihtiyaçlarınıza göre kolayca uyarlanabilmektedir.

Fronius TransPulsSynergic 2700 ürün yerine getirilen yeni nesil, Fronius TPS 270i C Pulse gazaltı kaynak makinesi ürün detay bilgilerine aynı ürün grubu sayfamızdan veya aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz;

TPS 270i C Pulse:
https://www.alganmetal.com.tr/fronius-tps-270i-c-pulse.html